Hlavní obsah
Článek

Influencerka Nela Slováková (34) se v pondělí podruhé narodila. Na slovenské dálnici D2 narazila autem zezadu do návěsu kamionu. A jako zázrakem se jí ani jejímu pejskovi nic nestalo. Přesto raději odjela na rentgen a další vyšetření.

Do Nely Slovákové se po nehodě pustili lidé na sociálních sítích, kteří se do ní naváželi kvůli tomu, že na Instagramu sdílela video z ranní jízdy autem. To Slováková zveřejnila ještě před nehodou a diskutující měli hned jasno, že se influencerka nevěnovala řízení. Někteří ji dokonce obviňovali z toho, že během jízdy krmila psa. To vše Slováková popřela.

Ale před řízením s telefonem v ruce aspoň varovala. „Nenávistné komentáře budu blokovat, jsou situace, kdy se to nehodí. A co se týká telefonu, i přesto, že nebyl příčinou nehody, rozhodně všem dávám za pravdu, že je lepší ho nepoužívat, ani když jej nedržíte v ruce. Dávejte na sebe na cestách pozor,“ apelovala Slováková.

Nehoda se stala v pondělí krátce po půl deváté ráno na dálnici ve směru do České republiky. „Řidička vozidla narazila do posledního v koloně stojícího návěsu nákladního auta, dechová zkouška byla s negativním výsledkem,“ informovala slovenská policie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám