Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) bezpochyby patřila k těm, kteří na sebe na jubilejním 60. ročníku ankety Český slavík strhli velkou pozornost. Ewa si ji vysloužila nejenom svým stříbrným slavíkem, ale také výběrem outfitu.

"Střídá se názor, že to je jako ledová královna, svatozář, ukrajinský kroj, socha Svobody, Avatar. Jen David Koller mi řekl, že vypadám jako princezna," řekla Super.cz zpěvačka v průběhu galavečera.

Její look ale na sociálních sítích vyvolal i negativní reakce. Ewa ale tyto věci bere pozitivně. Vzpomeňme například na její hit Boky jako skříň, kterým s nadhledem reagovala na tehdejší připomínky veřejnosti ohledně její váhy.

Teď opět s naprostou grácií odpověděla haterům, kteří zkritizovali, jak na Českém slavíkovi vypadala.

„Pro všechny módní experty z komentářů na internetu posílám pusinku. Vaše socha Svobody. Teda ledová královna. Pardon, Slunečník s Větrníkem dohromady z pohádky Princ a Večernice. Nebo sněhová vločka? Avatar se svatozáří! Já přihazuju ještě: Kdyby O2 arena byla ženou,“ glosovala zpěvačka na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám