Hlavní obsah
Článek

Módnímu ‚anti‘ žebříčku nedělního udílení cen MTV Europe Music Awards kralovala podle serveru Daily Mail zpěvačka Bebe Rexha (34), jež vynesla vskutku nezvyklý modrý kousek nepochopitelného střihu. Nebyla ovšem zdaleka jediná, kdo na červeném koberci v německém Düsseldorfu šlápl vedle.

Módní kritici si tentokrát vychutnali zejména mladinkou izraelskou zpěvačku jménem Noa (21), která se snažila přijít s poselstvím světu díky svému outfitu. Její kalhoty totiž zdobily hlavy kontroverzního rappera a exmanžela Kim Kardashian Kanyeho Westa.

Dost mimo byl také růžový model influencerky Elizabeth Varely. Přeplácaný komplet sukně s kozačkami a topem ‚vylepšeným‘ o rukávy s podivnými vycpávkami na ramenou, byl jako z jiného světa.

Další růžovkou byla německá herečka Laura Maack, která byla sice o něco umírněnější, ale obdiv svým ‚chlupatým‘ opásaným modelem také nevzbudila.

Pochvalu tentokrát nedostaly ani Nina Chuba v šatech připomínajících halloweenský kostým sexy služebné, Taylor Gayle v průsvitných šatech či Becca Dudley rovněž v průsvitném modelu - tentokrát catsuitu.

Pánové na tom byli tentokrát o poznání lépe, ale například duhový oblek bývalé hvězdy britského Love Islandu Jacka Fowlera (26) se také nesetkal zrovna s pochopením.

Komu se to podle vás tentokrát opravdu nepovedlo?
Bebe Rexha
13,7 %
Noa
4,3 %
Elizabeth Varela
4,7 %
Laura Maack
1 %
Nina Chuba
1,2 %
Taylor Gayle
68,2 %
Becca Dudley
5,3 %
Jack Fowler
1,6 %
Celkem hlasovalo 11315 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám