Hlavní obsah
Článek

Téměř tříměsíční pobyt na Kanárských ostrovech je u konce. V průběhu velkolepého finále druhé řady reality show Love Island diváci rozhodli, že se jejich největšími oblíbenci stali Denisa a Kryštof. O první místo také bojovali Lucie s Martinem a Sabina se Zbyňkem.

V průběhu posledního dílu to páry neměly vůbec jednoduché. Hned v prvních minutách si účastníci vyslechli nepříjemný úkol - museli spát odděleně. Holky s holkami a kluci s kluky. Páry se tak navzájem nemohly podporovat. I tak to soutěžící dali na jedničku.

Pokud zavzpomínáme na začátek druhé řady, leckdo by si netroufal říct, že vítězným párem bude právě Denisa a Kryštof. V prvních dílech si Kryštof vybral Hanku a Denisa zase Štefana.

Naštěstí přišel osudový recoupling a konečný vítězný pár se dal dohromady. Pár překonal i nástrahu, která přišla v podobě bombshell Radka. Denisa si po jeho příchodu na nového krasavce začala brousit drápky, ale později jí došlo, že Kryštof je přece jen tím, kdo v ní dokáže zažehnout jiskru vášně.

Možná právě i toto chvilkové drama způsobilo, že si je televizní diváci oblíbili ještě víc. Denisa s Kryštofem si tak společně rozdělí pohádkovou výhru v hodnotě dvou milionu korun. Po finále reality show je aktuálně čekají líbánky na Kanárských ostrovech a poté se vrátí do reality. Právě návrat do normálního života pak ukáže, jestli jejich láska vydrží i dál.

Reklama

Další články

Načítám