Hlavní obsah
Článek

Že bude mít šaty od návrhářky Martiny Pipkové Loudové, jsme věděli dopředu. Jejich podobu ale dámy tajily, takže když jsme viděli Evu Burešovou (30) na předávání cen Český slavík, spadla nám brada. A nejen nám. Vypadala jako by nesla paví vlečku.

"Model jsme vymýšlely dohromady s mojí stylistkou a návrhářkou, která ty šaty dala dohromady za velmi rekordní počet dní, a já jsem jí za to velmi vděčná. Je to přesně to, co jsem si představovala," řekla Super.cz Eva, která byla potěšena nejen svojí róbou, ale i tím, že obhájila titul bronzové slavice.

"Ale rozhodně netlačím na pilu, přišla jsem si hlavně užít večer a vynést šaty, šperky a partnera," smála se ještě předtím, než jí byla cena předána. Své fanoušky Eva potěší tím, že už se zase vrací nejen k hraní, ale i k muzice. Vedle zkoušení muzikálu Bodyguard, kde ztvární hlavní ženskou roli, už také koncertuje.

"Máme některé koncerty už v listopadu a je krásné, že náš vánoční koncert se vyprodal během jedné noci. Na ten hrozně moc těším," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám