Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno byl syn Veroniky Žilkové (62) Vincent Navrátil šťastný po boku přítelkyně Anety Kňávové. Po jedné ze společných fotografií se dokonce začalo spekulovat, zda nečekají miminko.

Já ji tak vždycky chytím, protože si myslím, že je to správná póza. A ona mi říká, abych ji na břiše nedržel, všichni si budou myslet, že je těhotná. A očividně má pravdu! Ne, není těhotná. Já hlupák!“ zasmál se tehdy Vincent Navrátil dotazu Super.cz.

Teď je ale všechno jinak. Paparazzi webu Expres mladého sympaťáka nachytali, jak se po jubilejním 60. ročníku ankety Český slavík líbá s herečkou, známou ze seriálu Ulice, Annou Kadeřávkovou (26). V sále ale předstírali, že jsou jen přáteli.

Vincent ale následující den vydal vyjádření k této noční události. „Rád bych novináře ve světle včerejších událostí informoval o faktu, že s Anetou už skoro dva měsíce netvoříme pár. Děkuji za pochopení a prosím o respektování soukromí. Primárně jejího.“

Herečka ze seriálu Ulice Anna Kadeřávková je také single. Rozešla se se slovenským rapperem Gogem a zdá se, že už je připravena na nový vztah a že ji uchvátil právě syn Veroniky Žilkové. Tak uvidíme, co přinesou následující dny a týdny.

Reklama

Další články

Načítám