Hlavní obsah
Článek

Takovou radost v očích už Lucie Bílá (57) dlouho neměla. Po dvou letech se opět stala českou slavicí a dokonce získala sošku i za největší počet anketních hlasů, takže je už po třinácté i absolutní slavicí. "Naposledy mi tuhle cenu předával Karel Gott v roce 2017," zavzpomínala.

"Vůbec jsem s tím nepočítala. Myslela jsem si, že už jsem štafetu předala. Na dnešní den nezapomenu, je to nádherné, ale já jsem měla hodně dobrý rok. Jednou tu nohu z plynu budu muset sundat, ale letos to nevyšlo, ještě mě to pořád baví," svěřila Bílá, kterou loni sesadila z trůnu Ewa Farna (30).

Letos se o to víc vrhla do práce, ve svém divadle uvedla dva muzikály, na příští rok chystá třetí, do toho hodně koncertovala a myslela na své posluchače i co se Vánoc týče. Natočila nový vánoční videoklip k písni, kterou pro ni napsal Pokáč.

Lucie vyrazila na Slavíky v doslova andělském modelu zdobeným peřím, bílých šatech doplněných spoustou perlových náhrdelníků. "Přála jsem si být bílá, to už je takový zlozvyk. Tyhle šaty mi navrhl Jakub Poner a myslím, že by si zasloužil taky velkou jedničku," míní Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám