Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sylvester Stallone (77) veřejně vyjádřil podporu kolegovi a příteli Bruci Willisovi (69), který letos v březnu oznámil konec kariéry v důsledku afázie.

„Bruce to má teď opravdu velmi těžké,“ řekl Stallone v rozhovoru pro Hollywood Reporter. „Takže ani moc nekomunikuje. To mě drtí, je to moc smutné,“ nechal se slyšet s tím, že se mu kamarád od zveřejnění diagnózy příliš neozývá.

Willisovi tehdy vyjádřila podporu nejen rodina, ale i přátelé z řad Hollywoodu. Od té doby se jeho žena Emma Heming Willis na sociální síti občas podělí o střípky z rodinného života. Bruce tráví čas převážně s ní a dcerami Mabel (10) a Evelyn (8).

Nadstandardní vztahy ovšem panují i mezi jeho současnou a bývalou manželkou Demi Moore, s níž má herec starší dcery Tallulah (28), Scout (31) a Rumer (34). Rodina drží při sobě a snaží se herce maximálně podpořit.

Stallone natočil s Willisem dva díly ze své série Expendables: Postradatelní. Po druhém dílu ale nebyl se spoluprací spokojený. A to natolik, že ho ve třetím pokračování vyměnil za Harrisona Forda a na Twitteru ho označil za líného a hamižného. Později však vzal vše zpátky s tím, že se v něm zmýlil a že je Bruce dobrý chlap.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám