Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova potvrdila, že slovenský zápasník MMA Gábor Boráros opouští reality show Survivor. Soutěž musel vzdát kvůli zdravotním potížím s kolenem.

„Gábor odstupuje ze show kvůli problémům s kolenem, které ho trápily už v rámci jeho MMA kariéry. Všichni soutěžící v případě, že je trápí zdravotní problémy, procházejí zdravotními kontrolami u lékařů, kteří dohlížejí na průběh soubojů. Po lékařských vyšetřeních a magnetické rezonanci kolene doktoři Gáborovi zakázali nadále pokračovat v soutěži, a po příjezdu na Slovensko mu doporučili operaci,“ uvedla Nova v prohlášení.

V soutěži proti sobě bojují dva týmy, červení a modří.

Červený tým se skládá z Johany Špačkové, Nikoly Čechové, Tomáše Zástěry, Chili, Daniela „GoGo“ Štraucha, Xénie Gregušové, Gábora Borárose, Nathana Christiána Dzaby a Veroniky Havlik. Modrý tým tvoří Vladimír Čapek, Adam Raiter, Enrique Lysoněk, Lukáš Urban, Aylin Saranova, Iva Pazderková, Veronika Přikrylová, Dominika Šimová, Lenka Zuzulová, Tomáš Benko a Branislav Martanovič.

Loučení se ani tentokrát neobešlo bez emocí, jak se můžete podívat na videu.

Boráros není prvním členem červeného týmu, který soutěž opouští. Hned na začátku boj vzdal zpěvák Vojta Drahokoupil, u kterého se v Dominikánské republice projevily psychické potíže. Rozhodl se proto dál nepokoušet své zdraví a hned zkraje se s reality show, která se prezentuje jako „nejdrsnější“, rozloučil.

Reklama

Další články

Načítám