Hlavní obsah
Článek

Lucie Šilhánová v sobotu poprvé moderovala pořad Ledový Peking mapující aktuální dětí na zimní olympiádě. Novinky z Pekingu přináší server Sport.cz. Lucie v pořadu zpovídá i bývalé olympijské hvězdy či aktuální olympioniky v místě dění.

Jedním z prvních hostů Lucie byla bývalá biatlonová hvězda Gabriela Soukalová. Spojuje je více než láska ke sportu (Šilhánová závodně plavala). Obě se zklamaly v lásce s Petrem Koukalem.

Šilhánová utekla po tříletém vztahu, Gabriela dodnes řeší porozvodové finanční záležitosti.

Bylo to vůbec poprvé, co spolu Gabriela a Lucie takto veřejně mluvily, i když prostřednictvím videohovoru. Osobně se zatím nesetkaly, hned si však začaly tykat. S Gabrielou poté ve studiu probraly, jak jinak, biatlon.

"Jsem velmi ráda, že Gabriela přijala pozvání a spojily jsme se kvůli jejímu časovému zaneprázdnění alespoň na dálku. Velmi si jí vážím a obdivuji ji jako sportovkyni a biatlonovou královnu," prozradila Lucie.

A co říká na rozvod Gabriely a Petra Koukala, a především na důvody konce jejich vztahu? "Nemůžu říct, že bych nečekala, že to přijde," dodala Šilhánová, která se dle svých slov s Koukalem před lety rozešla kvůli jeho četným nevěrám.

Reklama

Další články

Načítám