Hlavní obsah
Článek

Zřejmě nejvýraznější rolí její dosavadní kariéry je Pamela Anderson (56) v seriálu Pam & Tommy na stanici Hulu. Proměna herečky Lily James v nejslavnější plavčici světa je úžasná, maskéři odvedli skvělou práci.

Součástí masky bylo i nasazovací poprsí, které ale herečku trochu potrápilo. Tak se pod ním potila, že jí padalo.

„Ta prsa byla úžasná. Neřekli byste, že nejsou pravá. Byla jsem v šoku. Ale neměla jsem je nasazená tak často, jak bych chtěla, protože to zabralo hodně času. Občas jsme trochu podváděli s mým poprsím, které jsme pomocí outfitů či pozic kamuflovali tak, že vypadalo větší.“

Proměna do Anderson před každým natáčecím dnem trvala čtyři hodiny. „V maskérně jsem byla od 3:30 ráno. Oči, paruka, zuby. Byl to proces,“ popsala pro Entertainmen Weekly.

„Zkoušeli jsme spoustu různých protéz jako nosy, brady, také jsme řešili obočí, čelo, ale nakonec jsme to stejně zase sundali. Nechtěli jsme, aby mezi mnou a postavou bylo tolik bariér. Myslím, že (maskéři) odvedli skvělou práci. Byla jsem uchvácená z toho, co všechno dokážou.“

Děj seriálu se odehrává v době, kdy na veřejnost unikla erotická nahrávka Pamely Anderson a jejího tehdejšího muže Tommyho Leeho, která byla v roce 1995 ukradená z jejich domu. Její zveřejnění pochopitelně vyvolalo skandál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám