Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Vlastu Peterkovou (75) znají diváci především ze seriálu Četnické humoresky, kde ztvárnila postavu Blaženky. Vitální dáma loni oslavila půlkulatiny, ale do hereckého důchodu se rozhodně nechystá. V poslední době hrála například v seriálu Slunečná, objeví se také v nové komedii Igora Chmely Barcarole a nadále je k vidění na divadelních prknech.

A když má tu možnost, ráda vyrazí do společnosti. Naposledy si nenechala ujít premiéru dlouho očekávaného filmu režiséra populárních Vlastníků Jiřího Havelky Mimořádná událost. Peterkové to opět moc slušelo a je vidět, že se udržuje ve formě i v babičkovském věku. Recept na to má jednoduchý - životní optimismus i pohyb.

Každodenní válení na gauči před televizní obrazovkou by ji zkrátka nebavilo. „Také pravidelně cvičím, studuji celoživotně anglický jazyk, a hlavně musím říct, že jsem neztratila chuť do života. Člověk se pořád na něco těší, a to je můj případ. Nevzpomínám na to, co bylo špatně, člověk musí myslet do budoucna. Jsem obklopena lidmi, kteří jsou moc hodní, a jsem šťastná,“ řekla Super.cz loni v říjnu, kdy slavila 75. narozeniny. Sympatické herečce přejeme hlavně pevné zdraví!

Reklama

Další články

Načítám