Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se rozhodla spojit národ. Vyvolala akci, kdy pomocí sociální sítě burcuje všechny své kolegy a nejen je, aby dnes ve 12 hodin z okna zpívali českou hymnu. A Monika ji bude zpívat i vážně nemocná.

Její výzvu sdílely desítky známých tváří. "Vím, že není nikomu do zpěvu, ale připomínám, že si můžeme všichni společně ve středu 28.10. ve 12 hodin z oken či balkonu zazpívat společně naši hymnu. A proč? Politici nás často rozdělují, vir izoluje, ale hudba spojuje. A nevím jak vy, ale já potřebuju cítit pospolitost a sounáležitost. Zpívat doma můžeme a zpívat hymnu ve státní svátek taky. A je jedno, že zpívat neumíte. Já mám zánět průdušnice, tak taky nebudu zpívat kdovíjak, ale budu. Protože budu vědět, že v tom nejsem sama, že zpíváme napříč naší republikou," napsala Absolonová.

"Nezažíváme úplně ideální období. Ale můžeme ho zvládnout spolu. Prosím pojďme všichni dodržovat pravidla a opatření. Momentálně to je jediná cesta, aby nezkolabovalo naše zdravotnictví a hlavně naši zdravotníci," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám