Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože kulturní akce jsou dle vládních nařízení kvůli koronaviru zakázané, návrhářské duo Poner se rozhodlo uspořádat virtuální módní show. Nazvali ji Catwalk Prahou a hlavní hvězdou byla modelka Nikol Švantnerová (31).

Módní přehlídka s diváky, které tvořili maximálně kolemjdoucí, se konala na nádherných místech v centru Prahy. Na netradičním mole, které vedlo například spojovací chodbou mezi Historickou a Novou budovou Národního muzea, se po vzoru světových trendů rovněž prošla vedle Švantnerové exotická modelka Dina Cassama, krásná Barbora Uhrová, která je přítelkyní hokejisty NHL Jakuba Vrány, či modelka Petra Havlíčková.

"Slavíme. Páté výročí je zkrátka a dobře jen jedno. Bujarým večírkům a velkolepým přehlídkám současná atmosféra příliš nepřeje. My jsme se rozhodli pro nevšední dárek, kde o zážitek rozhodně nouze nebude. Připravili jsme jedinečnou online přehlídku," prozradili sourozenci Ponerovi. Zatím ukázali jen backstage fotky. Na výsledek si budeme muset počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám