Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada lidí je nucena své plánované cesty do zahraničí rušit. Andrea Kalivodová (46) ji s rodinou ještě stihla. Operní pěvkyně odletěla za sluníčkem do Afriky, kde si u moře užívala s manželem a syny krásné počasí. Domů se stihli vrátit krátce, před zákazem cestovaní kvůli koronaviru.

„Vrátili jsme se ve čtvrtek z klidného a bezpečného “přístavu”. I když samozřejmě už dnes všichni víme, jak je slovo “bezpečí” relativní,“ svěřila se na svém účtu Kalivodová. „Přeji všem dobrou náladu, víru a naději, že vše je “jen do času” a hlavně prostě “slunce v duši”, vždyť přece, abys osvětloval sluncem jiné, musíš nosit slunce v sobě,“ dodala operní pěvkyně.

Na sociální síti také přidala snímky z dovolené. Vedle fotek s manželem a snímků krásného hotelu se nechala také zvěčnit. A to rovnou v plavkách. Předvedla nejen svůj bujný dekolt, kterým je pověstná, ale i snímek celé figury, který nezůstal u fanoušků bez odezvy. „Andrejko, bohyně. Neuvěřitelně Vám to sluší. Opatrujte se,“ napsala jí jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám