Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ivana Korolová (35) už se pomalu začíná připravovat na přírůstek do rodiny. Hvězda muzikálu Tarzan odešla na mateřskou dovolenou kvůli náročnosti své role už v lednu. Od té doby si s manželem užívala cestování a pomalu rostoucí bříško.

S cestami za hranice má nyní herečka utrum a po své poslední dovolené v rakouských horách se začíná připravovat na miminko. Svých fanouškům na sociální síti nyní poslala dojemný vzkaz. „Dávejme na sebe všichni pozor a buďme k sobě hodní. To vydržíme a bude zase dobře,“ rozepsala se Korolová, která se už brzy stane maminkou.

„Respektujme nařízení a neberme to na lehkou váhu. Je dobře, že je to teď takhle striktní, o to dřív to skončí,“ dodala herečka a připadala fotografii se svým bříškem. Pokročilé stádium těhotenství už je na Ivaně znát a jak vidno si požehnaný stav opravdu užívá. V poslední době totiž jen září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám