Hlavní obsah
Článek

Dlouho se pyšnila dlouhými vlasy, nyní se ale Klára Issová (44) rozhodla pro radikální změnu a svou hřívu zkrátila na mikádo. Jednou z prvních akcí, kde se pochlubila novým lookem, bylo zahájení výstavy orchidejí ve skleníku Fata Morgana.

Výstava ve skleníku pražské botanické zahrady proběhla už počtrnácté, a to v době, kdy ještě nebyl zákaz pořádat kulturní akce. Expozice přivedla návštěvníky za miniaturními i gigantickými orchidejemi do Ekvádoru. Éterická herečka nebyla jedinou, která převzala patronát nad touhle výstavou. Kromě ní dorazila na akci její teta Lenka Termerová a kolegyně Nela Boudová. „Já jsem patronkou téhle nádherné přehlídky už podruhé a snad ne naposledy. Je to skvělá věc a velice inspirativní,“ řekla Klára, která se snaží být taky aktivní zahradnicí. „I já jsem tak trošku pěstitelka. Mám už dva roky zahrádku, ale pořád jsem začátečnice a v tomhle oboru se mám ještě co učit. Loni, když jsem začínala, trošku jsem to přepískla a skoro nic jsem pro samou péči o kytičky nestíhala. Chybami se člověk učí, takže zahradě se věnuji dál ve volnějším tempu.“

A které kytky má Issová ráda? „Samozřejmě orchideje, ale loni jsem vyzkoušela Jiřinky, které vyžadují dost velkou péči a za ni se odmění nádhernými květy. Letos bych chtěla zkusit vypěstovat i nějakou zeleninu. Uvidíme, jak na tom budu s časem, ale už mi slíbila pomoc maminka, takže mám první brigádnici a doufám, že se dílo podaří,“ pohovořila o své pěstitelské dráze Klára Issová.

Jak hodnotíte změnu image Kláry Issové?
Mikádo jí velmi sluší.
79,7 %
Mohla by vlasy klidně ještě zkrátit.
2,8 %
S delšími vlasy se mi líbila víc.
17,5 %
Celkem hlasovalo 9195 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám