Hlavní obsah
Článek

Dlouho média po celém světě spekulovala, kam a kdy se vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge rozhodnou odjet na líbánky. Nyní je již jasné, že zvítězil jeden z ostrovů Seychelského souostroví. Konkrétní destinace sice není kvůli bezpečí a především pak soukromí novomanželů zcela známa, ale jisté je, že Kate s Williamem odletěli v úterý ráno po více než týdnu od svatby na desetidenní líbánky na tajné místo právě na Seychely.

Královský pár bude podle deníku Daily Mail pobývat v luxusní vile, která je umístěna na jednom z nejkrásnějších a nejromantičtějších ostrovů na světě. Jedna noc na tomto exkluzivním místě přitom vyjde v přepočtu na 112 tisíc korun. Novomanželé zřejmě nejdříve letěli soukromým letadlem a z pevniny na tropický ostrov dorazili helikoptérou.

Místo kontrolovali tři týdny před odletem dva důstojníci Scotland Yardu, aby byla pro oba členy královské rodiny zajištěna maximální ochrana a bezpečí. Podle všech zdrojů ani sama Kate do poslední chvíle nevěděla, kam přesně na líbánky se svým mužem poletí.

Místo je však prý obklopeno kokosovníky a nabízí téměř úplnou izolaci od civilizace. Bílé písečné pláže omývané tyrkysovým a křišťálově čistým oceánem jsou útočištěm pro mořské želvy. Každá vila vytvořená ručně z ostrovního dřeva má vlastní zahradu a o hosty se stará osobní sluha a kuchař. Ten připravuje především pokrmy z čerstvě ulovených ryb.

Jak Super.cz před nedávnem informoval, líbánky královské dvojice zřejmě oddálila likvidační akce amerického vojenského komanda na Usámu bin Ládina. Toto doporučení vévoda a vévodkyně z Cambridge obdrželi od amerických tajných služeb kvůli jejich bezpečnosti.

Reklama

Další články

Načítám