Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejbližších lidí topmodelky Simony Krainové, slovenský vizážista Alexander Branislav Hromek (†30) zemřel nečekaně v neděli kolem 22. hodiny. Nikdo z blízkých netušil, že je v poslední době ve vážném stavu a dokonce bojuje o život.

"V posledních měsícíh hodně zhubnul, ale vůbec jsem nečekala, že by se něco takového mohlo stát. Je to obrovská tragédie. Nemůžu se z toho vzpamatovat," řekla Super.cz topmodelka Simona Krainová, která Alexandra brala skoro jako člena rodiny

"Nikdy o svých problémech moc nemluvil, byl takový, že si je nechával pro sebe. Byl to jeden z nejlepších a nejčistších lidí, které jsem znala," pokračuje Krainová.

V souvislosti se smrtí Alexandra Branislava Hromka se okamžitě vyrojily spekulace ohledně příčíny jeho smrti. Mluvilo se dokonce o AIDS. "Saša zemřel na totální selhání organismu, měl zápal plic," dodala Krainová a vyvrátila spekulace, že by mohlo jít o smrtelnou pohlavní nemoc.

Podle blízkých přátel byl známý slovenský vizážista vegetarián a v posledních měsících dokonce vegan. Nejedl prakticky nic kromě zeleniny. Hodně pracoval a kvůli nedostatku živin byl hodně vyčerpaný. Zápal plic dostal za poslední období již podruhé. Ten druhý bohužel jeho zesláblý organismus už nezvládl. Dva dny byl byl podle Blesk.cz v umělém spánku. V neděli ve 22. hodin zemřel.

Související témata:
Filip Hronek

Reklama

Další články

Načítám