Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Pippě Middleton (40) se poslední dobou píše více než o její starší sestře Kate (42), která učarovala princi Williamovi (41) natolik, že se stala jeho ženou a zároveň vévodkyní z Cambridge. Její atraktivní sestry Pippy si na královské svatbě všímala média po celém světě a ona se tak rázem stala nejžádanější svobodnou slečnou Velké Británie.

Krásná brunetka údajně učarovala i princi Harrymu (39), jenže nejspíš nejen on, ale všichni muži mají u Pippy smůlu. Ta je totiž zamilovaná do bývalého hráče kriketu a současného bankéře Alexandera Loudona. Kdo je tajemný Alex, který si dokázal získat její srdce?

Bývalý anglický sportovec, celým jménem Alexander Guy Rushworth Loudon, působil jako úspěšný kriketový nadhazovač. Měl slibně rozjetou sportovní kariéru, ale peníze se nakonec raději rozhodl vydělávat jako bankéř.

Urostlý třicetiletý Loudon s výškou 191 centimetrů studoval tři vysoké školy a dále se věnoval kriketu. V roce 2007 však oznámil, že s ním končí a bude se soustředit na svou podnikatelskou dráhu. O rok později se zapsal na Londýnské obchodní akademii na postgraduální vysokoškolské studium v oboru managementu.

Přestože Pippa zůstává svému Alexovi i nadále věrná, extrémní zájem ze strany mužů o její osobu nakonec ještě může přeci jen vše změnit. Jak již Super.cz informoval, mladší ze sester Middletonových měla za svůj život několik vážných vztahů s velice vlivnými muži. Jedním z nich byl dokonce i movitý příbuzný sira Winstona Churchilla Alexander Spencer-Churchill.

Reklama

Další články

Načítám